Vybírejte tady



Úvod »» Cetylalkohol 10g


        

Cetylalkohol 10g

skladem

 

INCI: Cetyl Alcohol

naše cena bez DPH: 11,57 Kč (0,45 EUR)

naše cena s DPH(21 %): 14,00 Kč (0,54 EUR)


do košíku:
  ks  
Číslo produktu: 0034581121

Popis produktu

INCI: Cetyl Alcohol

Cetylalkohol je koemulgátor nebo regulátor konzistence (stabilizátor) pro emulze O / W (neionogenní).
Barva bílá
Původ: rostlinný
Dávkování: Přidejte do olejové fáze. Teplota tání 54 ° C. 0,5 - 6%
Použití: pleťové vody, krémy, šampony, vlasové kondicionéry, sprchové výrobky, make-up přípravky


Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití.
Čisté množství 10g.

Země původu: Německo
Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
MjQ3ZW