Vybírejte tady



Úvod »Rostlinné oleje (Raf., LZS)» Jojobový olej 30ml


        

Jojobový olej 30ml

skladem

 

Produkt ekologického zemědělství

: 89,00 Kč (3,44 EUR)

naše cena bez DPH: 40,50 Kč (1,57 EUR)

naše cena s DPH(21 %): 49,00 Kč (1,90 EUR)

Nákupem získáte 1 bod


do košíku:
  ks  
Číslo produktu: 11220009
Volba eko balení:

Popis produktu

INCI: Simmondsia chinensis seed oil

Jojobový olej lisovaný za studena (BIO) z ekologického zemědělství pochází výhradně z prvního lisování čerstvých jojobových semen. Jojobový keř roste v suchých oblastech země. Argentina, Jižní Kalifornie, Severní Mexiko, Arizona a Izrael jsou hlavními výrobními oblastmi. Dosahuje výšky až 3 metry a  kořeny má až 9 m zapuštěné hluboko do pouště. Jeho semeno obsahuje více než 50% vzácného tohoto oleje. Jojobový olej (z chemického hlediska to je vosk) je jedinečný ve svém složení ve světě rostlin. Skládá se z mastných kyselin a mastných alkoholů, bez glycerolu. Charakteristické pro něj je zlatavě žlutá barva, příjemná mírná vůně a velmi vysoká trvanlivost.  Jojobový olej je součástí mnoha kosmetických i farmaceutických výrobků. Používá se také jako speciální mazivo s vysokou mazivostí. 

Není určen k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování.

Čisté množství 30ml

 

Země původu: Izrael

Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01

M2E4YTU2M2