NajduZboží.cz



ESSENTIAL Suroviny kosmetika

Řadit podle 
Výrobce  

Obsahuje: Xanthan Určeno pro kosmetické použití. Určeno k dalšímu zpracování. Potravinářská kvalita. Potravinářská kvalita. Skladujte v neporušených obalech do 30°C a vzdušné vlhkosti do 70%. Alergen: 6 soja Čisté množství 1g.   Země původu: Čína Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01 Xanthan, přírodní želírovací látka k zahuštění domácí kosmetiky - šamponů, sér, toniků, tělového mléka apod.
naše cena 7,00 Kč (0,27 EUR)

skladem
akce


Obsahuje: Plavená křída Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu.Nepožívejte vnitřně. Při náhodném, požití vypláchněte ústa a vypijte minimálně 0,5litru vody. Ve vážných případech vyhledejte lékařskou pomoc. Čisté množství 1g.   Země původu: ČR Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 8,00 Kč (0,31 EUR)

skladem
akce


Allantoin 1g
Hydratační složka
Obsahuje: Allantoin Určeno pro kosmetické použití. Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití. Hydratační složka. Nezahřívat nad 65°C. Čisté množství 1g.   Země původu: ČR Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01 Allanoin, hydratuje, regeneruje buňky, hojí rány, vyhlazuje pleť. Vhodný pro všechny typy pleti.
naše cena 9,00 Kč (0,35 EUR)

skladem
akce


Glyceryl Stearate SE - emulgační vosk na pleťové krémy rospustný ve vodě. INCI: glycerylstearát SEGlycerylstearát SE je samoaniontový emulgátor rostlinného původu.Aplikace: krémy, lotiony a gely.PH: 6,8 - 8,2Dávkování: 4 - 8%Ideální pro výrobce přírodní kosmetiku, Ecocert, Nature,  BDHI. Určeno pro kosmetické použití. Není určeno k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v suchu.
naše cena 11,00 Kč (0,43 EUR)

skladem
akce


TENTO VÝROBEK JE PRODEJNÝ POUZE OSOBÁM STAŠÍM 18 LET. PRO NÁKUP PŘI REGISTRACI UVEĎTE SVŮJ VĚK. PŘI DODÁNÍ ZBOŽÍ BUDE KURÝREM OVĚŘOVÁNA VAŠE TOTOŽNOST. Pharmaceutická kvalita TENTO VÝROBEK JE PRODEJNÝ POUZE OSOBÁM STAŠÍM 18 LET. PRO NÁKUP PŘI REGISTRACI UVEĎTE SVŮJ VĚK. PŘI DODÁNÍ ZBOŽÍ BUDE KURÝREM OVĚŘOVÁNA VAŠE TOTOŽNOST. Obsahuje: Kofein (COFFEINUM) Kvalita balené chemikálie: potravinářská
naše cena 12,00 Kč (0,47 EUR)

skladem
akce


Cetylalkohol 10g
emulgátor
INCI: Cetyl AlcoholCetylalkohol je koemulgátor nebo regulátor konzistence (stabilizátor) pro emulze O / W (neionogenní).Barva bíláPůvod: rostlinnýDávkování: Přidejte do olejové fáze. Teplota tání 54 ° C. 0,5 - 6%Použití: pleťové vody, krémy, šampony, vlasové kondicionéry, sprchové výrobky, make-up přípravkyUrčeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití.Čisté množství 10g.Země původu:
naše cena 14,00 Kč (0,54 EUR)

skladem
akce


Obsahuje: Březový cukr, Xylitol (E967)Energie na 100g 990kJ/236kcalUchovávejte v suchu. Určeno k dalšímu zpracování. Určeno pro kosmetické použití. Čisté množství 5g.   Země původu: Německo Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01 Určeno pro kosmetické použití.
naše cena 15,00 Kč (0,58 EUR)

skladem
akce


Magnesiumstrearat rostlinný 10g
Stearan hořečnatý
Určeno pro kosmetické použití. Magnesium stearát (stearan hořečnatý) se používá především do kompaktní kosmetiky, například kompaktní pudry, tvařenky a oční stíny. Není určeno k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 10g.   Země původu: Německo Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01 Magnesium stearát neboli stearan hořečnatý je látka, která se při
naše cena 17,00 Kč (0,66 EUR)

skladem
novinka
akce


INCI: Caprae lac Prášek z kozího mléka se používá v kosmetice pro pleťové vody a zvlhčovače pro obličej a tělo.Použití kozího mléka v prášku v kosmetických přípravcích má údajně účinky proti stárnutí pleti.Kozí mléko v domácím mýdle je ideální pro suchou a citlivou pleť.Kozí mléko se doporučuje také proti ekzému a lupénce. Doporučené dávkování: 16 g na 100 ml vodyBarva: nažloutláKonzistence:
naše cena 17,00 Kč (0,66 EUR)

skladem


Emul PR 15ml
emulgátor
INCI: polyglyceryl-3-polyricinoleátEmul PR je velmi účinný emulgátor voda / olej. Kompatibilita s kůží Emul PR je vynikající. S Emul PR, jsou možné emulze s obsahem vody až 80% .Certifikováno pro přírodní kosmetiku.Zpracování:Zahřejte Emul PR v tukové fázi (75-80 ° C). Při použití tekutých lipidů je také možné zpracování bez zahřívání. Vzhled: téměř bezbarvý až hnědý, viskózní kapalinaPůvod:
naše cena 17,00 Kč (0,66 EUR)

skladem
akce


Manna 10g (Etiopie)
Cassia fistulae
Obsahuje: Manna, Cassia fistulae Určeno k dalšímu zpracování. Čisté množství 10g.   Země původu: Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 20,00 Kč (0,78 EUR)

skladem
akce


Dermofeel® PGPR 15ml
Emulgátor vodní / olejové báze
  Využití a doporučené koncentrace: Pleťové vody 2-3%, 3-5% krémy, přípravky chránící proti slunci 5%, olejové koupele 10%,PH: 5-5,5Bod tání: 75 ° C - 80 ° CVzhled: téměř bezbarvá až nahnědlá, viskózní kapalinaPůvod: rostlinný INCI: polyglyceryl-3 POLYRICINOLEÁT Není určeno k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 15ml.   Země původu: Německo Výrobce:
naše cena 21,00 Kč (0,81 EUR)

skladem


Obsahuje: urea, Močovina prilovaná technická Určeno pro kosmetické použití. Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití. Při práci s močovinou nejíst, nepít, nekouřit. Čisté množství 10g   Země původu: Čína Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 22,00 Kč (0,85 EUR)

skladem


Perlový prášek 1g
perlový pudr
Obsahuje: Perlový prášek Určeno pro kosmetické použití. Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití. Skladujte do teploty 30°C a vzdušné vlhkosti 70%. Čisté množství 1g.   Země původu: Japonsko Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 23,00 Kč (0,89 EUR)

skladem
akce


Peelingový granulát 10g
Mandlové skořápky a jádra oliv
Mandlový peeling BIOINCI: Prunus amygdalus dulcisNáš mandlový peeling je vyráběn výhradně ze sladkých mandlí, jsou to bledé mandle, které jsou jemně odolejovány lisováním. Po odlupování oleje se vytváří minerální bohatý lisovací koláč s vysokým obsahem bílkovin, který je rozemletý na jemnou mouku z mouky. Vzhledem k vysokému obsahu vitaminu E, minerálů a stopových prvků, jako je hořčík, železo,
naše cena 24,00 Kč (0,93 EUR)

skladem
akce


Obsahuje: Xanthan Určeno pro kosmetické použití. Určeno k dalšímu zpracování. Potravinářská kvalita. Potravinářská kvalita. Skladujte v neporušených obalech do 30°C a vzdušné vlhkosti do 70%. Alergen: 6 soja Čisté množství 50g.   Země původu: Čína Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01 Xanthan, přírodní želírovací látka k zahuštění domácí kosmetiky - šamponů, sér, toniků, tělového mléka
naše cena 25,00 Kč (0,97 EUR)

skladem
akce


Kadidlo 10g (Etiopie)
Boswellia papyrifera
Obsahuje: Kadidlo. Boswellia papyrifera Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití. Čisté množství 10g.   Země původu: Etiopie Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 26,00 Kč (1,01 EUR)

skladem
akce


BTMS 10g
emulgátor
BTMS je rostlinný kationtový emulgátor a kondicionér (kokos, řepkový olej).BTMS má velmi dobrý antistatický efekt, zlepšuje mokrou a suchou kombinovatelnost a dává vlasům lesk a lehkost.Ideální pro šampony, vlasové kondicionéry k ošetření vlasů a také krémy a pleťové vody pro péči o pleť.Dávkování: 1-10%Aktivní obsah: 25%INCI: Cetearyl Alcohol (and) Behentrimonium MethosulfatUrčeno k dalšímu
naše cena 27,00 Kč (1,05 EUR)

skladem
akce


Kokosový aktivovaný uhlíkKokosový aktivovaný uhlík se extrahuje z plášťů kokosu a je proto 100% přírodní. Bez přísad a konzervačních látek odpovídá čistotě kosmetických prostředků. Díky velmi porézní struktuře a absorpčním vlastnostem aktivovaný uhlík jemně, důkladně a hluboce čistí pokožku od nečistot, bakterií a usazenin mazu. Kokosové uhlí se proto často používá v obličejových maskách,
naše cena 29,00 Kč (1,12 EUR)

skladem


Emul G 10 LW 10ml
emulgátor pro výrobu micelárních vod
INCI: Polyglyceryl-10 laurát, Aqua, kyselina citronováEmul G 10 LW je solubilizátor a koemulgátor vyrobený z přírodních obnovitelných surovin pro emulze Olej / voda s vynikajícími kosmetickými vlastnostmi, jako je velmi dobrá tolerance kůže a očí.Univerzální využití např. pro: péče o dítě, čištění obličeje, emulze typu roll-on deodorant,  tělové spreje, tonika, tonery, tekutiny, aftershave,
naše cena 29,00 Kč (1,12 EUR)

skladem
akce


Aloe Vera koncentrát 1:10 gel 10ml
Aloe Barbadnesis Leaf Extract
Aloe Vera koncentrát z Aloe barbadensis, bez vlákniny, křišťálově čistý, vnitřní gel z listů Aloe Vera.Pro kosmetiku a jako doplněk stravy (10-30ml denně). Přestože je koncentrován na 10: 1, "gel" je vodný, kapalný a ne "lepivý" . Vhodný pro přímou aplikaci na kůži lze aplikovat i sprejem. Aloe vera purum jako gel z aloe vera koncentrovaný na 10: 1, konzervován a stabilizován kyselinou citronovou
naše cena 29,00 Kč (1,12 EUR)

skladem


Lamecreme 10g
emulgátor
Lamecreme , PEG emulgátor , který byl vyvinut firmou Henkel.Určeno pro kosmetické použití. Lamecreme je populární pro svůj příjemný pocit na pokožce, emulze je mnohem vlhčí než např. ze ztuženého palmového oleje. Emulgátor se roztaví při teplotě asi 65 stupňů v tukové fázi, pak může být přidána do vodní fáze. Koncentrace Lamecreme asi 4-5 %.Pro suchou pleť se doporučuje tuková fáze skládající se
naše cena 31,00 Kč (1,20 EUR)

skladem
akce


Cetearylglukosid, cetearylalkohol, je lehký neiontový samoemulgující Olej / voda emulgátor, který tvoří lamelární struktury podobné lidské pokožce. Velmi snadná výroba. Ideální pro všechny aplikace, péči o obličej,tělové mléko, opalovací krémy, dekorativní kosmetiku.100% pochází z obnovitelných surovin (kokosový / palmojádrový olej / glukóza).Cosmos / Ecocert certifikace.Zpracování: Roztavte
naše cena 31,00 Kč (1,20 EUR)

skladem
akce


Myrha 10g (Omán)
Commiphora myrrha
Obsahuje: Myrha, Commiphora myrrha Určeno k dalšímu zpracování. není určeno k vnitřnímu užití. Čisté množství 10g.   Země původu: Omán Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 32,00 Kč (1,24 EUR)

skladem
akce


Talek 50g
Křemičitan hořečnatý
Obsahuje: talek Určeno pro kosmetické použití. Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití. Čisté množství 50g.   Země původu: Německo Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 34,00 Kč (1,32 EUR)

skladem
akce


Koloidní stříbro 20 ppm - 10 ml Obsahuje: Aqua purificata, stříbro, Koncentrace 20ppm Určeno ke kosmetickému použití.Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v chladu a suchu. Čisté množství 10ml. Balení: lahvička s víčekm a pojistkou.   Země původu: ČR Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 35,00 Kč (1,36 EUR)

skladem


Triethyl Citrate 10ml
INCI: Triethyl Citrate
  Triethylcitrát se vyrábí ze 100% obnovujících zdrojů. Tento aktivní deodorant zabraňuje nepříjemnému zápachukůže bez vlivu na mikrobiální složení kůže. Ideální pro všechny typy deodorantů, stejně jako pro péči o nohyprodukty. Schválem všemi přírodními kosmetickými standardy, uvedl Ecocert.INCI: triethylcitrát Dávkování: 1 - 5% Vzhled: bezbarvá až slabě nažloutlá olejovitá kapalina Zpracování:
55,00 Kč
naše cena 35,00 Kč (1,36 EUR)

skladem
akce


Decalact Deo 10ml
INCI: Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Salvia Officinalis (Sage) Oil
INCI: Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Salvia Officinalis (Sage) Oil Přírodní deodorantní aktivní směs s antimikrobiálními vlastnostmi. Vysoce účinná proti mikroorganismům, které působí tělesný zápach. Osvědčená in vivo studií 24h deodorantů.Ideální pro všechny druhy deodorantových formulací, stejně jako pro přípravky pro péči o nohy.Ecocert je registrován. 100%
59,00 Kč
naše cena 39,00 Kč (1,51 EUR)

skladem
akce


INCI: Sodium Coco Sulfate, SCS, Sodium Salt Sulfuric Acid Kokosulfát sodný (SCS) je aniontová povrchově aktivní látka odvozená z kokosového oleje. Výrobek je schválen pro přírodní kosmetiku (BDIH, ECOCERT ...). Použití: Sodík Coco Sulfát se používá v: šamponech,  čisticích přípravcích, výrobků pro koupel ...   Technické údaje: Barva bílá, bez zápachu, PH 10-11, teplota tání je od 36 ° C,
naše cena 39,00 Kč (1,51 EUR)

skladem


Cosgard 10ml
Geogard® 221 konzervant
Geogard® 221 Cosgard je antibakteriální a protiplísňový syntetický konzervant, který proudlouží trvanlivost vaší přírodní nebo bio kosmetiky. Je ECOCERTem* schválen pro konzervaci** bio kosmetiky, která obsahuje vodní fázi ( v podobě destilované nebo květové vody). INCI: Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, aqua Forma: bezbarvá až žlutá tekutina s mírným charakteristickým zápachem Účinky: Cosgard
55,00 Kč
naše cena 48,00 Kč (1,86 EUR)

skladem
akce


Biokons plus 10ml
bio konzervant
Biokons plus je směs antimikrobiálních přísad s charakteristickou růžovou vůní. Je ideální alternativou klasických konzervačních látek. Kromě konzervace zlepšujezvlhčující vlastnosti produktu. Biokons plus může být přidán kdykoliv během výroby. Krátkodobé teploty max. 80 ° C jsou dobře tolerovány. Aby bylo dosaženo rovnoměrného rozdělení konečného produktu, doporučuje se intenzivní míchání.
55,00 Kč
naše cena 48,00 Kč (1,86 EUR)

skladem
akce


INCI: Decyl glukoside, Decyl glukosid-Collagentensid Decylglukosid kolagen je povrchově aktivní rostlinná látka a velmi příznivě působící pro pokožku. Decylglukosid má velmi pěnivý účinek a často se používá ve sprchových gelech a šamponech. Hodnota pH: přibližně 11-12 Není určeno k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 50ml.   Země původu: Německo
naše cena 49,00 Kč (1,90 EUR)

skladem


Obsahuje: Hroznový olej Olej z hroznových semen se extrahuje z drcených jader hroznů. Vysušená hroznová semena jsou lisována a rafinována. Hrozny jsou jedním z nejdůležitějších ovocných rostlin na světě. Jádra mají obsah oleje 6 - 20% a vysoký obsah kyseliny linolové a prokyanidiny. Prokyanidin je vysoce účinný antioxidant a je účinný i v malých množstvích. Kolagenová vlákna jsou stimulována a
naše cena 50,00 Kč (1,94 EUR)

skladem
akce


INCI: MIPA-Laureth sulfát, kokamidopropylbetain, 50% WAS (detergenty) Zetesol je povrchově aktivní látka s podílem 50% detergentů a pro přípravu koupelových přípravků, vlasových šamponůa ostatních detergentů. Zetesol velmi dobře pění.Obvykle se smísí s jiným povrchově aktivním činidlem, např.  kokoglukosid.Může být zesílen normální solí, která ve směsi může mít vyšší obsah vody a celkovou směs
naše cena 52,00 Kč (2,02 EUR)

skladem


Obsahuje: Organic amaranth   Složení (sestupně):Amaranth ** = kontrolované ekologické zemědělství 100 g - výhřevnost kJ / kcal: 1593/378Tuk: 8,80 gZ toho nasycené mastné kyseliny: 2,10 gSacharidy: 56,80 gZ toho cukr: 1,70 gDietní vlákno: 4,2 gProtein: 15,80 gSodík: 0,0260 gSodík <0,1 gVápník 235 mg (29% *)Hořčík 339 mg (90% *)Železo 9,9 mg (71% *)* doporučená denní dávku Tento produkt je
naše cena 52,00 Kč (2,02 EUR)

skladem


100% Olivové mýdlo s aloe vera a heřmánkem Není určeno pro vnitřní užití. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 100g.   Země původu: Kréta Složení: Olea europaea fruit oil,Aqua, Sodium hydroxide, Sodium chloride,Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylphenyl Methylpropional,Benzyl salicylate,Coumarin, Hexyl cinnamaldehyde, Linalool Výrobce: Bioesti Jemné  100% olivové mýdlo s aloe vera a heřmánkem Bioesti
naše cena 53,00 Kč (2,05 EUR)

skladem
akce
top produkt


100% Olivové mýdlo s levandulí a medem 100g Není určeno pro vnitřní užití. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 100g.   Země původu: Kréta Složení: Olea europaea fruit oil, Aqua, Sodium hydroxide, Sodium chloride,Honey, Coumarin, Geraniol, LinaloolOlive oil Výrobce: Bioesti   Jemné neparfemované 100% olivové mýdlo s levandulí Bioesti (pečlivě vybraný řecký malo výrobce a dodavatel) k mytí nebo k
naše cena 53,00 Kč (2,05 EUR)

skladem
akce
top produkt


100% Olivové mýdlo s vanilkou a avokádovým olejem 100g Není určeno pro vnitřní užití. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 100g.   Země původu: Kréta Složení: Olea europaea fruit oil, Aqua, Sodium hydroxide, Sodiumchloride,Persea Gratissima, Coumarin Výrobce: Bioesti   Jemné neparfemované 100% olivové mýdlo s levandulí Bioesti (pečlivě vybraný řecký malo výrobce a dodavatel) k mytí nebo k použití
naše cena 53,00 Kč (2,05 EUR)

skladem
akce
top produkt


100% Olivové mýdlo s  pomerančem a skořicí 100g Není určeno pro vnitřní užití. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 100g.   Země původu: Kréta Složení: Olea europaea fruit oil, Aqua, Sodium hydroxide, Sodium chloride, Prunus Amygdalus Dulcis, Butyl phenylmethyl propional, Citronellol, Geraniol,Linalool Výrobce: Bioesti   Jemné neparfemované 100% olivové mýdlo s levandulí Bioesti (pečlivě vybraný
naše cena 55,00 Kč (2,13 EUR)

skladem
akce
top produkt


100% Olivové mýdlo s jasmínem a hroznovým olejem 100g Není určeno pro vnitřní užití. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 100g.   Země původu: Kréta Složení: Olea europaea fruit oil, Aqua, Sodium hydroxide, Sodium chloride, Prunus Amygdalus Dulcis, Butyl phenylmethyl propional, Citronellol, Geraniol,Linalool Výrobce: Bioesti   Jemné neparfemované 100% olivové mýdlo s levandulí Bioesti (pečlivě
naše cena 55,00 Kč (2,13 EUR)

skladem
akce
top produkt


100% Olivové mýdlo s  pomerančem a skořicí 100g Není určeno pro vnitřní užití. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 100g.   Země původu: Kréta Složení: Olea europaea fruit oil, Aqua, Sodium hydroxide, Sodium chloride, Prunus Amygdalus Dulcis, Butyl phenylmethyl propional, Citronellol, Geraniol,Linalool Výrobce: Bioesti   Jemné neparfemované 100% olivové mýdlo s levandulí Bioesti (pečlivě vybraný
naše cena 55,00 Kč (2,13 EUR)

skladem
akce
top produkt


100% Olivové mýdlo s  pomerančem a skořicí 100g Není určeno pro vnitřní užití. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 100g.   Země původu: Kréta Složení: Olea europaea fruit oil, Aqua, Sodium hydroxide, Sodium chloride, Prunus Amygdalus Dulcis, Butyl phenylmethyl propional, Citronellol, Geraniol,Linalool Výrobce: Bioesti   Jemné neparfemované 100% olivové mýdlo s levandulí Bioesti (pečlivě vybraný
naše cena 55,00 Kč (2,13 EUR)

skladem
akce
top produkt


Obsahuje:Slunečnicový lecitin Určeno k dalšímu zpracování.  Skladujte ve neporušených obalech do teploty 30°C a vzdušné vlhkosti 70°C. Čisté množství 50g. Země původu: EU Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 56,00 Kč (2,17 EUR)

skladem
akce


Obsahuje:Sojový lecitin Potravinářská kvalita. Určeno k dalšímu zpracování. Skladujte v neporušených obalech do teploty 30°C a vzdušné vlhkosti do 70%. Alergen: 6 soja.   Země původu: EU Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 56,00 Kč (2,17 EUR)

skladem
akce


Obsahuje: Benzoe Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití. Čisté množství 10g.   Země původu: Sumatra Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01   Pryskyřice z Benzoe Siam dodává strom z Indie. Benzoe Sumatra pochází z Sumatry a Javy. Jako Benzoin Siam benzoin Sumatra voní velmi příjemně. Zejména v jihovýchodní Asii je benzoin velmi důležitou kouřovou látkou a přidává se do
naše cena 56,00 Kč (2,17 EUR)

skladem
akce


Aloe Vera gel 15ml
Aloe Barbadnesis Leaf Extract
Aloe vera gel na bázi rostlinného glycerinu ve šroubovací dóze 15ml. Obsahuje: Rostlinný glycerin, aloe vera koncentrát. Určeno pro využití v kosmetice. Není určeno k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 15ml. Balení: šroubovací doza hnědá s víčkem s pojistkou.   Země původu: ČR Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 59,00 Kč (2,29 EUR)

skladem


Plantapon® SF je ideální pro výrobu přírodní kosmetiky neobsahující konzervační látky. Složky jsou založeny na čistě rostlinném původu.Vzhledem k nízké viskozitě se Plantapon® SF snadno zpracovává.V ideálním případě se Plantapon® SF používá k výrobě šamponů, sprchových gelů a čisticích gelů.Vlastnosti: dobré pěnění, šetrné k pokožce, zabraňuje dehydrataci. Plantapon® SFINCI: Kokosamftoacetát sodný
naše cena 63,00 Kč (2,44 EUR)

skladem


Obsahuje: Olej meruňkový, Lisovaný za studena Pro své zvláčňující vlastnosti je olej vhodné používat zejména pro kosmetické aplikace. Olej pokožkou lehce proniká tím ji zvláčňuje, hydratuje, a podobně jako trnkový olej nezanechává silný mastný efekt. Olej má vysoký obsah kyseliny olejové. Určeno k dalšímu zpracování. Čisté množství 30ml.   Země původu: ČR Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767
naše cena 66,00 Kč (2,56 EUR)

skladem
novinka


Trnkový olej 30ml lisovaný za studena
Prunus Domestica Seed Oil - lisovaný za studena.
Obsahuje: Trnkový olej - Prunus Domestica Seed Oil - lisovaný za studena. Určeno k dalšímu zpracování. Čisté množství 30ml   Země původu: ČR Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01 Panenský olej z Jižní Moravy. Exkluzivní olej ručně lisovaný za studena. Tento olej  je jedním z nejlépe vstřebatelných olejů, proto nezanechává mastný film. Je vhodný i pro citlivou pokožku, kterou činí jemnou a
naše cena 66,00 Kč (2,56 EUR)

skladem
novinka


D-panthenol 75% 20ml
Provitamín B5
  Obsahuje: D-panthenol 75% Určeno pro kosmetické použití. Určeno k dalšímu zpracování. Není určeno k vnitřnímu užití. Čisté množství 20ml.   Země původu: ČR Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 69,00 Kč (2,67 EUR)

skladem


100% Olivové mýdlo s peprmintem a arganovým olejem 100g Není určeno pro vnitřní užití. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 100g.   Země původu: Kréta Složení: Olea europaea fruit oil, Aqua, Sodium hydroxide, Sodium chloride,argania spinosa kernal oil,olea europaea leaves,Spearmint (Mentha Spicata) Leaf Oil. Výrobce: Bioesti   Jemné neparfemované 100% olivové mýdlo s levandulí Bioesti (pečlivě
naše cena 69,00 Kč (2,67 EUR)

skladem
akce
top produkt


Kalium sorbát 20% 10ml. Obsahuje: draselná sůl kyseliny sorbové 20% roztok Určeno ke kosmetickému použití. Není určeno k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 10ml. Balení: lahvička s kapátkem   Země původu: ČR Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01 dávkování: 1% = 2 kapky 20% roztoku na 10 gr. výsledného produktu
naše cena 73,00 Kč (2,83 EUR)

skladem
akce


Nerafinované Organic Bambucké máslo 100ml
Nerafinované GOLD Sheabutter, Karité
Inci: Butyruspermum parlii butter Přírodní filtrované BIO  bambucké máslo se vyrábí lisováním vybraných semen stromu. Přibližně 15m vysoký tropický strom roste divoce a je pěstován v Súdánu a v západní Africe (Ghana, Nigérie, Mali, Burkina Faso). Semeno připomíná kaštan jírovec a má 45 - 48% tuku. Po lisování se hmota vaří vodou a tuková vrstva se odstředí. Po ochlazení se vyrábí máslo. Bambucké
219,00 Kč
naše cena 79,00 Kč (3,06 EUR)

skladem
akce


Lanolin 30ml
čistý lanolin v kelímku
 Lanolin (bezvodý)INCI: anhydrid lanolinuLLanolin (bezvodý) se také nazývá vlněný tuk nebo vosk z vlny. Mazové žlázy ovcí vylučují sekreci, která se usazuje na vlnených vláknech. Po střihání jsou vlákna vyčištěna a tudíž se regeneruje tuk z vlny. Lanolin neobsahuje vodu ani jiné přísady. Je mísitelný s jinými mastnými oleji a může být také použit jako emulgátor. Na povrchu pokožky tvoří ochrannou
naše cena 84,00 Kč (3,26 EUR)

skladem


Kokosglukosid 50ml
WAS 51-55%
INCI: Coco-glukosidPřírodní povrchově aktivní látka na bázi glukózy a kokosového oleje velmi šetrná k pokožce a biologicky odbouratelná.Použití: šampony, sprchové gely Není určeno k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v suchu. Čisté množství 50ml.   Země původu: Německo Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01
naše cena 87,00 Kč (3,37 EUR)

skladem


Extrakt z grepových jader 10ml
Citrus Grandis Seed Extract (extrakt z grepových jader)
Extrakt z grepových jader 10ml INCI: Citrus Grandis Seed Extract (extrakt z grepových jader) Dávkování: 0,1 až 1% Doporučené dávkování: 0,6% (celková váha přípravku) Antibakteriální a protiplísňový konzervant.Zabraňuje růstu bakterií, kvasinek v kosmetických výrobcích obsahujících vodu. Životnost "domácí" kosmetiky prodlouží přibližně o 1 měsíc. Antiseptické výplachy úst, afty a kurděje: kloktejte
130,00 Kč
naše cena 98,00 Kč (3,80 EUR)

skladem
akce


Lanolin 50ml
čistý lanolin v kelímku
Lanolin (bezvodý)INCI: anhydrid lanolinuLanolin (bezvodý) se také nazývá vlněný tuk nebo vosk z vlny. Mazové žlázy ovcí vylučují sekreci, která se usazuje na vlnených vláknech. Po střihání jsou vlákna vyčištěna a tudíž se regeneruje tuk z vlny. Lanolin neobsahuje vodu ani jiné přísady. Je mísitelný s jinými mastnými oleji a může být také použit jako emulgátor. Na povrchu pokožky tvoří ochrannou
naše cena 119,00 Kč (4,61 EUR)

skladem


Lanolin 150ml
čistý lanolin anhydrát
Lanolin (bezvodý)INCI: anhydrid lanolinuLanolin (bezvodý) se také nazývá vlněný tuk nebo vosk z vlny. Mazové žlázy ovcí vylučují sekreci, která se usazuje na vlnených vláknech. Po střihání jsou vlákna vyčištěna a tudíž se regeneruje tuk z vlny. Lanolin neobsahuje vodu ani jiné přísady. Je mísitelný s jinými mastnými oleji a může být také použit jako emulgátor. Na povrchu pokožky tvoří ochrannou
naše cena 387,00 Kč (15,00 EUR)

skladem

Y2FlY