S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Eshop



Nové recepty a návody:

29.9.2021 Tradiční česnekový sirup DIY ->přejdi na recept

24.9.2021 Aroma svíčka ze sojového vosku s vanilkou DIY ->přejdi na recept

22.9.2021 Pražené kešu s himalajskou solí DIY ->přejdi na recept

19.9.2021 Nejvoňavější šípková marmeláda DIY ->přejdi na recept

17.9.2021 Lehký čekankový aperitiv DIY ->přejdi na recept

15.9.2021 Prací prášek z kaštanů na barevné prádlo DIY ->přejdi na recept

14.9.2021 Nekonečný tyčinkový difuzér DIY
->přejdi na recept

13.9.2021 Regenerační šípkový olej DIY
->přejdi na recept

12.9.2021 Protichřipkový likér z černého bezu DIY
->přejdi na recept
10.9.2021 Nejlahodnější šípkový likér DIY
->přejdi na recept
9.9.2021 Vřesová bělící zubní pasta s mátou peprnou DIY
->přejdi na recept
8.9.2021 Květinové vody - jak na ně?  ->přejdi na článek
7.9.2021 Gel z kaštanů pro krásné nohy DIY ->přejdi na recept
6.9.2021 Top recept: Provensálský tuhý krém s kakaovým máslem DIY -> přejdi na recept

Essential vznikl v roce 2012 a hned začal nabízet vzácné čerstvé bio kosmetické suroviny, čerstvé a sušené bylinky, a ekologické obalové materiály, zejména pak z hliníku, stříbra, oceli a skla a nezbytné kosmetické obaly pomůcky k výrobě.

My v Essential milujeme kvalitní vůně, zaměřuje se na esence, ty nejlepší esentiální oleje, ekologické parfémové oleje, interierové difuzéry i aroma sety do sauny, nově vyrábíme ekologické vůně do sušičky a bioaktivní prací prášky.

Pro začátečníky vyrábíme krásné dárkové zero waste sety na výrobu domácí výrobu kosmetiky, drogerie a bylinkové lékarny.

V roce 2020 jsme se rozšířili o prodej na Slovensku a Evropě. A od roku 2021 prodáváme nejvýhodnější velkoobchodní balení.



Nenechte si ujít

naše cena 49,00 Kč (1,93 EUR)
skladem
naše cena 90,00 Kč (3,54 EUR)
skladem
naše cena 240,00 Kč (9,44 EUR)
skladem
naše cena 790,00 Kč (31,08 EUR)
skladem

RECENZE

Přidáno: 03.12.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Skvělý

 

Přidáno: 03.12.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstřícnost, ochota a výborná komunikace

 

Přidáno: 28.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

sortiment

 

Přidáno: 27.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

přírodní produkty
kvalita
cena

 

Přidáno: 27.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Naprostá spokojenost s obchodem, dobrá komunikace, rychlost a kvalita dodání zboží.

 

 

Přidáno: 26.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost vyřízení, výborná komunikace

 

Přidáno: 21.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Prišlo behom 3 dní

 

Přidáno: 12.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfektní jednání, i když mi část objednávky chyběla, tak byla neprodleně po zjištění, bez jakýchkoliv problémů, doposlána. Doporučuji a děkuji

 

 

Přidáno: 09.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rýchly nákup, po zaplatení to frčalo. Muž ocenil platbu pomocou QRkódu. Veľmi pekné balenie.

 

 

Přidáno: 08.11.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše v pořádku, rychlé doručení.

 

 
Recenze a hodnocení

Máme cíl být tím nejlepším eshopem, jak jen to půjde. K tomu nám pomůžou nejvíce komentáře Vás - našich zákazníků. Věnujte nám vteřinku a napište, jak jste spokojení s nákupem.

Děkujeme vám všem čtoucím i odvážným hodnotícím! ♥

01/18/2021 Andrea S eshopem jsem strašně spokojená, objednání proběhlo extra rychle a dodání jakbysmet :). Velmi kvalitní zboží, jsem spokojená a objednávám pro velkou úspěšnost znovu! :) Jen tak dál. Eshop je skvělým místem i pro malé kutily :)
01/08/2021 Natascha
01/07/2021 Marcela Olomouc
01/06/2021 Kristýna Doručení a vyřízení objednávky bleskurychlé. Kompaktně a bezpečně zabaleno (sklo), použit hlavně papír :) super! Krásné produkty, jediný eshop, co je nabízel, přitom naprosto nutné k výrobě! Spokojenost, doporučuji!
01/06/2021 Květolava K. Naprostá spokojenost .
01/05/2021 Petra Perfektní e-shop,dodání rychlosti blesku a krásne,voňavé zboží.Ideální pro všechny,kdo chtějí souznit s přírodou.Zatím jsem pouze u výroby domácího mýdla,ale rozhodne se chci dostat dal a vyrábět si třeba telova mléka,krémy.Je to zábava a člověk má dobry pocit.Takže za me jednička s hvězdičku.Doporučuji!
01/05/2021 Petra L. Vše v naprostém pořádku, maximální spokojenost. Ráda se sem vrátím a doporučim dále!
01/05/2021 Alena Již několik let objednávám prací prášky jen z essential, jsem s nimi maximálně spokojená. Krásně voní i perou. Navíc máte milý přístup k zákazníkovi, rychlé dodání a veškeré změny v objednávce jsou rychle vyřízeny.
12/21/2020 Kamila Riva Velmi kvalitní zákaznický servis, vyřídí vše velmi rychle a operativně (když např. přišlo ke změně způsobu dodání až po zaslání objednávky, během chvíle vyřešeno). Děkujeme .

12/20/2020

Tereza Vlahová Zemanová

12/19/2020

Irena Radost surfovat i nakupovat :), děkuji, že pečujete o naší planetu i naše srdce, krásné dny Irena
12/17/2020 Dali Laxton Very nice products. They have many things that I could not find from other sources. Nice attitude and responsible seller.
12/15/2020 Barbora Z. Rychlé vyřízení objednávky. Žádný problém s dodatečným doobjednáním či vyřízením jiné zakázky. Skvělá komunikace. Mohu jen doporučit.
12/14/2020 Tomáš Mrázek Absolutní spokojenost. Odpověděli mi na email i o víkendu, zboží dorazilo obratem, fajn ceny. Poradí... Doporučuji! A jsou i eko hodně, což se cení :)
12/10/2020 Alena Jirásková Přidávám se k superlativům napsaných v předchozích recenzích. Perfektní a velmi příjemná komunikace, rychlé dodání, velký výběr produktů, uživatelsky pěkně udělaný eshop. Objednávala jsem zde poprvé a hlavně bylinky. Přestože bylo zboží pečlivě zabalené, balíček voněl už na dálku :-). Rozhodně to nebyl můj poslední nákup - myslím, že to bude moje srdcovka ♡
12/8/2020 Ess Bee
12/6/2020 Markéta Bartoňová Má již třetí zkušenost s e-shopem a opět skvělá. Komunikace, rychlost dodání, kvalita výrobků, balení výrobků proti rozbití (skleněné lahve apod.) - vše na jedničku. Objednávala jsem mj. dárkové sady na výrobu a jsou velmi pěkné, ekologicky balené.
12/5/2020 Katka Kaderová
12/3/2020 mitamixmi S výrobky i jejich přístupem jsem spokojena. Nikdy nebyl s ničím problém.
12/1/2020 Iveta Jurenová Moc doporučuji. Bleskové dodání, vzhledem k poškození zásilky byla nutná reklamace. Okamžitě byla zaslána náhrada. Úžasný přístup!
11/30/2020 Klára Zemanová Rychle vyřízení objednavky. Objednané věci jsou roztomilé a těším se až jimi obdaruji své blízké!
11/29/2020 Petra Vinklerová S nákupem na Essential-CZ jsem naprosto spokojená. Kvalitní produkty, rychlé dodání a skvělá komunikace.
11/25/2020 Tamara Stojková Nakupuji již po několikáté. Jsem spokojená jak vyřízením tak dodáním. Jinde nenakupuji.
11/23/2020 Eliska Popelkova Rychle vyrizeni, skvela komunikace!
11/21/2020 Matus Palusak
11/20/2020 Petra Housková Recenze píšu nerada, ale zde musím.. Jsem nadšená! Krásný sortiment, nápadité produkty, rychlé dodání a milý přístup. Určitě budu nakupovat častěji
11/20/2020 Adéla Beranová Všechno na jedničku - objednávku vyřídili rychle, zboží je super, předčilo očekávání. :) Určitě to nebyl můj poslední nákup. :) Díky!
11/19/2020 Pavlína Čurdová Určitě doporučuji všemi DESETI. Balíček během chvilky doma .ÚŽASNÝ výběr. Nakoupila jsem poprvé ,ale určitě né na posledy
11/15/2020 Šárka Anežka Křížová Stejně tak, jak hovoří předešlé recenze, musím i ja hodnotit 5 z 5. Sortiment, který se na stránkách nachází je nejen nápaditý, ale také velmi kvalitně zpracován pro koncového zákazníka jako jsem já. Ma objednávka byla velmi rychle zpracována, což v mém případě, dárku na poslední chvíli, opravdu oceňuji. Pro neteře jsem objednala sadu na domácí výrobu pomad na rty. Sada přišla v kvalitním přenosném obalu, všechny produkty v něm přišli nepoškozené a v pořádku. Srozumitelně zpracovány návod jsme všichni pochopili okamžitě. Holky byly nadšené!! V rámci objednávky jsem objednala uz i Vánoční dárky, ovšem uz teď se těším na radost kterou udělají všem obdarovaným. Nákup v tom to online obchodě doporučuji.
11/15/2020 Jana Koutecká
11/14/2020 Hana Lichá Potřetí objednáno a opět spokojenost. Do dvou dnů doručeno, paní Thomas sympatická i po telefonu. Vřele doporučuju, vyzkoušejte
11/11/2020 Nikola Jauerníková Skvělé služby, naprostá spokojenost. Komunikace s e-shopem naprosto bez problému, rychlé doručení a ty ceny jsou bezkonkurenčně příznivé! Veškeré zboží odpovídá nesmírné kvalitě, vše předčilo mé očekávání. Jedině doporučuji.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Essential doporučuji
Pavlína Kratochvílová
12.11.2021 11:55
Vaše hodnocení
Vaše hodnocení: *
Jméno: *
Váš komentář:
Podmínky ochrany osobních údajů
Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.
Opište text z obrázku: *
 
NjU2OT