Vybírejte tady



Úvod »Emulgátory» Glyceryl Stearate SE 10g


        

Glyceryl Stearate SE 10g

skladem

 

emulgátor

: 59,00 Kč (2,17 EUR)

naše cena bez DPH: 40,50 Kč (1,49 EUR)

naše cena s DPH(21 %): 49,00 Kč (1,80 EUR)

Nákupem získáte 1 bod


do košíku:
  ks  
Číslo produktu: 0034520
EAN kód: 8594203670440

Popis produktu

Glyceryl Stearate SE - emulgační vosk na pleťové krémy rozpustný ve vodě.

INCI: glycerylstearát SE


Glycerylstearát SE je samoaniontový emulgátor rostl
inného původu. Vynikající emulgační vosk na pleťové krémy rozpustný ve vodě.

Pro svou snadnou rozpustnost a práškovou formu je přímo vhodný na pleťová mléka, čistící mléka, baby lotion, oční krémy, anti-aging přípravky a dokonce se vyskytuje i v řasenkách.


Aplikace: krémy, lotiony a gely.
PH: 6,8 - 8,2
Dávkování: 4 - 8%
Ideální pro výrobce přírodní kosmetiku, Ecocert, Nature,  BDHI.

Určeno pro kosmetické použití. Není určeno k vnitřnímu užití. Určeno k dalšímu zpracování. Uchovávejte v suchu.

Čisté množství 10g.

Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01

OTdlYz