Vybírejte tady



Úvod »Emulgátory» Karnaubský vosk 10 g


        

Karnaubský vosk 10 g

skladem

 

INCI: Copernicia cerifera cera

naše cena bez DPH: 15,70 Kč (0,61 EUR)

naše cena s DPH(21 %): 19,00 Kč (0,74 EUR)


do košíku:
  ks  
Číslo produktu: 1231

Popis produktu

Varianta včelího vosku pro vegany.

Obsahuje: Karnaubský vosk

INCI: Copernicia cerifera cera

Určeno pro kosmetické použití.Určeno k dalšímu zpracování. není určeno k vnitřnímu užití.

Čisté množství 10g.

 

Země původu: SRN

Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01

Karnaubský vosk se extrahuje z listů karnaubské palmy. Tento druh palmz pochází z Brazílie a může dosáhnout výšky až 15 metrů. Karnaubský vosk se získá škrabáním, klepáním nebo kartáčováním listů. Vosk se pak roztaví, zbaví se nečistot a promývá se. Karnaubský vosk je nejtěžší rostlinný vosk a má vysokou stabilitu. Používá se hlavně pro dekorativní kosmetiku, např. zpracovává se do stínů. Vytváří vodotěsný film, který zabraňuje roztečení make-upu. Ale také ve výrobcích na péči o vlasy a pokožku najdete karnaubský vosk. Tam zlepšuje lesk a vzhled vlasů stejně jako pružnost a pružnost pokožky.

 

OTIwN