Vybírejte tady



Úvod »Přírodní suroviny kosmetika»Tenzidy » Sodium cocoyl isethionate (SCI) 10g


        

Sodium cocoyl isethionate (SCI) 10g

skladem

 

naše cena bez DPH: 15,70 Kč (0,61 EUR)

naše cena s DPH(21 %): 19,00 Kč (0,74 EUR)


do košíku:
  ks  
Číslo produktu: 71161200

Popis produktu

INCI: Sodium cocoyl isethionate (SCI)

SCI - sodium cocoyl isethionát je povrchově aktivní látka v práškově formě, která se vyrábí z kokosového oleje. Je velmi dobře snášena pokožkou, používá se ke změkčení obsahu tuhých šamponů a poskytuje hustou krémovou pěnu. Tato povrchově aktivní látka se také používá pro výrobu tuhého sprcháče.

 INCI: Sodium Cocoyl Isethionate

Typ povrchově aktivní látky: aniontový

Doporučené dávkování 1 - 90%, látka rozpustná v horké vodě, nerozpustná v oleji.

Použití do tuhých šamponů a tuhých sprchových gelů:

·          vhodný pro všechny typy vlasů

·          velmi jemná povrchově aktivní látka

·          vysoká pěnivost  

Země původu: Německo

Výrobce: Alena Thomas, Kostelany 143, 767 01

ZTAxODV